Drive en daadkracht

Het team van Finch Innovation deelt de passie voor het realiseren van nieuwe producten en/of diensten die écht het verschil maken voor de klant. Dit hebben wij ruim 16 jaar in praktijk gebracht bij verschillende soorten bedrijven: van grote multinationals tot het succesvol opzetten van een startup.  Onze ervaring ligt op het gebied van innovatiestrategie, idee- en conceptgeneratie en productontwikkeling. Wij zijn zeer gedreven om onze kennis en ervaring te delen om zo nog meer bedrijven te helpen om innovaties te realiseren.


Carla is een gedreven duizendpoot die op verschillende plaatsen heeft bewezen innovatieve producten en marktconcepten succesvol te kunnen genereren, ontwikkelen en lanceren. Binnen Philips is ze in diverse functies verantwoordelijk geweest voor productontwikkeling en marketing strategie. Ze was jarenlang zowel nationaal als internationaal werkzaam binnen uiteenlopende New Business afdelingen.

Als co-founder stond Carla aan de wieg van een eigen start-up: Bulbby.com. Deze unieke webshop in gepersonaliseerde artikelen heeft ze samen met een business partner in ruim 10 jaar uitgebouwd tot een succesvol en volwassen bedrijf. Carla heeft Industrieel Ontwerpen gestudeerd aan de Technische Universiteit Delft.

Met de oprichting van Finch Innovation heeft Carla een nieuwe ambitie. Haar streven is om al haar productinnovatie kennis en ervaring opgedaan in zowel de multinational als in haar start-up, toe te passen in innovatie trajecten in andere, enerverende bedrijven.
Carla’s passie is het creatief oplossen van een probleem en dit vertalen naar een concreet, realistisch plan. In de combinatie van bedenken als het gestructureerd uitvoeren ligt dan ook haar kracht. Door haar enthousiasme en drive krijgt ze mensen rond de tafel en in dezelfde richting.
“Er is altijd een oplossing te vinden. Met elkaar op zoek gaan naar hoe het wèl kan, maakt innovatie realiseren zo’n prachtige ontdekkingstocht”

 

Marijn heeft ruim 16 jaar internationale innovatietrajecten getrokken binnen grote bedrijven als Philips, FrieslandCampina, Kodak en Delta Lloyd. Haar laatste project bij FrieslandCampina was de ontwikkeling en introductie van een radicale innovatie: Lattiz®. Lattiz® is een revolutionair melkschuimsysteem voor de horeca, waarmee met één druk op de knop mooi en lekker melkschuim van constante barista-kwaliteit gemaakt wordt en waarbij nooit meer schoon gemaakt hoeft te worden. Als afgestudeerd bedrijfseconoom (Erasmus Universiteit Rotterdam) met ervaring in het, van A tot Z, leiden van complexe innovatietrajecten, kan ze bedrijven helpen met het aandrijven en realiseren van relevante innovaties.

 

Marijn heeft drive en biedt inhoudelijke kwaliteit. Ze vindt het heerlijk om zich in een probleem vast te bijten en zoekt graag naar creatieve oplossingen. Ze is resultaatgericht, snel, accuraat en een teamspeler. Haar creativiteit en ondernemerschap gecombineerd met haar grote enthousiasme zorgen ervoor dat ze dingen echt voor elkaar krijgt.

 Greep uit projecten en opdrachtgevers